transfer potlood

4,50

Cre?er uw eigen hot-iron transferpatroon voor borduren of schilderen op stoffen.?Trek een oud transferpatroon over of uw favoriete ontwerp over vanuit een kleurboek of afdruk.?

Beschrijving

Teken of traceer ontwerpen op calqueerpapier met het transferpotlood. Trek het ontwerp royaal over en druk stevig zodat de potloodstrepen duidelijk en vetgedrukt zijn. Zo zwaar mogelijk traceren zorgt voor een goede stempel bij het overbrengen op stof. Plaats vervolgens het overgetrokken design met de potloodzijde naar beneden op uw stof en druk stevig aan met een heet DROOG strijkijzer gedurende 5-10 seconden per gebied.

De kool in dit potlood is delicaat. We raden aan om een draagbare puntenslijper te gebruiken om een fijne punt te krijgen voor het overtrekken. Bovendien kunt u uw potlood een korte tijd in de vriezer plaatsen om de stift voor gebruik wat steviger te maken.

Aangezien transfers anders reageren op verschillende soorten stof, kunnen we niet garanderen dat de stempels verwijderd worden. Gebruik koud water en afwasmiddel om het stempelen van 100% katoen te verwijderen en laat het vervolgens aan de lucht drogen.

Maak eerst een testontwerp om te zien hoe uw ontwerp op uw stof zal strijken voordat u probeert het te traceren en over te brengen op uw eigenlijke projectstof.

Werkt het beste op lichtgekleurde stoffen.