Over JerKat Events

Met de huidige internetmaatschappij komen we minder vaak bij elkaar, hier wil ik in Kaatsheuvel en omgeving verandering in brengen.

Door de werkzaamheden in een bestuur van een buurtcomité, als gastvrouw en lid van de activiteitencommissie van een wijkcentrum, kwam ik er achter dat ik het heel leuk vind om dingen te organiseren waarvan mensen genieten en besloot ik om van mijn hobby, mijn beroep te maken.

In 2016 begon ik met het opzetten van ouderwetse kinderfeestjes en met knutselmiddagen. Sinds april 2018 ben ik ook officieel Hobbyfun docente. Dit houdt in dat ik creatieve workshops of creatieve feestjes kan geven met onze speciale Diams 3D-paint. Tevens ben ik een van de verkooppunten hier in Nederland. 

Ik werk veel samen met ContourdeTwern en R-Newt jongerenwerk in de gemeente Loon op Zand. Samen met hen verzorg ik sportieve en creatieve activiteiten voor kinderen uit Kaatsheuvel.

In 2018 ben ik ook begonnen met op markten te staan in Brabant, denk dan aan braderieën, jaarmarkten, en samen met andere Hobbyfun docenten een aantal dagen op de Kreadoe in Utrecht.