Armour Etch ONO Reversed boy-girl 21-1649

7,45

Over’N’Over-stencils
Herbruikbare, zelfklevende Glass Etching Stencils verkrijgbaar in verschillende motiefformaten en stijlen. De totale afmeting van het sjabloonvel is 12,7 cm x 20,3 cm 5 “x 8”
Gemaakt van een flexibel maar duurzaam materiaal dat kan worden gebruikt op vlakke en ronde oppervlakken en dat vele malen kan worden gebruikt, afhankelijk van de zorg die wordt besteed aan het verwijderen en hergebruiken het stencil.
Over’N’Over Glass Etching Stencils zijn speciaal ontworpen voor het etsen van glas.

Artikelnummer: 9571649 Categorie: Tags: , , , ,

Beschrijving

Omgekeerde jongen of meisje:

Dit Over N Over stencilvel heeft een omgekeerde ets, wat betekent dat de achtergrondontwerpen aan de rechterkant van het vel worden ge?tst terwijl de letters duidelijk zijn. Volg gewoon de eenvoudige instructies hieronder.

Deze ONO stencils zijn te gebruiken in combinatie met andere stencilvellen uit dezelfde serie. Een gemakkelijke en voordelige manier om unieke ge?tste ontwerpen te maken voor het decoreren van huishoudelijk glaswerk en drinkgerei.

Ten eerste: plaats het sjabloonontwerp met de It’s A Boy, It’s A Girl of Baby Item Banner op een glazen voorwerp.
Ten tweede: plaats de letter of het cijfer van uw keuze in het midden van het open gebied. Naam komt in het bovenste gebied en de datum in het tweede open gebied. Gebruik een pincet (optioneel).
Ets volgens de aanwijzingen in uw stencilpakket.

Letter/nummer: .25″ hoog
Banner: 7″ breed x 1″ hoog
Babysjabloon ongeveer: 1,5 “x 2,25”